Ти си достатъчна, точно такава, каквато си! Ти си достатъчна от първия миг, в който си зачената, след това родена, израстваща и израстнала! Ти си ценна, заслужаваща обич, обичана! Ти си съвършена със своето несъвършенство! Ти си достатъчна с твоето тяло, с твоите мисли, с твоите чувства! Ти заслужаваш подкрепа и разбиране! Ти си красива, огнена, пламенна, понякога дръзка, страстна и силна, а понякога слаба, нежна и уязвима! Ти си емоционална, чувстваща, мислеща, усещаща и интуитивна! Ти си достатъчна, защото всяка жена на тази планета има равно право да бъде, да има и да се чувства щастлива, свободна и удовлетворена!

Виж очите ти как светят, като две звезди, озарили небосвода и усмивката ти грее като Слънцето, подкрепена от нежната енергия на Луната! Всяка клетка в тялото ти е жива и копнее за живота, за енергията, за потока на Любовта!

Ти си достатъчна, защото си дете на майката Земя и бащата Небе!

Тялото ти е живо и душата ти е жива и знай, че ти си достатъчна, просто защото си, а не защото нещо правиш! И знай, че аз ти изпращам моята подкрепа и топлина, независимо къде те намирам в този момент и в какво състояние!

Всичко е преходно в този живот, затова в този момент просто си позволи да бъдеш просто Ти, естествена, автентична, неподправена, жизнена, женствена, красива, обаятелна, нежна, страстна, просто Ти!

Прегръщам те с много обич!

Аз съм днес, тук и сега, просто Диана!

0 отговора

Отговорете

Желаете ли да се включите в разговора?
Моля, заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *