Всеки човек търси своето щастие. Това е онзи момент, в който се чувстваш изпълнен отвътре, удовлетворен, енергизиран, цялостен! И аз искам да бъда щастлива и ти също, нали? Какво е за теб щастието? От малки деца, по начина по който ни отглеждат, по който ни обгрижват, по който ни обичат мама, тате, баба, дядо, учителката в детската градина, детегледачката, учителката в училище и т.н ни задават модела, по който ние да възприемаме себе си и света около нас. И какви цветове да показваме отвътре навън.

Ти показваш ли своите истински цветове, а познаваш ли си ги? Или толкова си свикнал да се оцветяваш в цветовете, които са ти задали най-близките. Много пораснали, видимо на години, хора са застинали вътрешно някъде там на 3 или 6 или 9 години. И те са „забравили“ своя червен или оранжев цвят и сега се изразяват през сивия и черния цвят. Защо? Защото са научени да търсят своето щастие навън, да им го осигури някой друг, дали ще е партньорът, приятелят, шефът или друг.

Начинът в изживяването на щастието за всеки се състои в откриването, приемането и показването на неговите истински вътрешни и външни цветове, на цялата му същност. В показването на неговата черна и бяла страна, във взаимодействието на ин и ян заедно. Да, във всеки един от нас има и черно и бяло и при някои е примесено със синьо и червено, а при други със зелено и жълто. Само когато се докоснем до дъното на душата си и открием своите истински цветове, тогава ще открием щастието в себе си и за себе си!

0 отговора

Отговорете

Желаете ли да се включите в разговора?
Моля, заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *