Три вълшебни думи. Три думи, носещи в себе си дълбок смисъл и съдържание. Три думи, докосващи всяка съдба.

В нумерологията числото ТРИ носи много силна енергия – космическа, вселенска, божествена. То излъчва вибрацията на творческото изразяване на дълбоката емоционалност, на чувството за радост. А когато сме свързани със всичко това, тогава сме свързани със себе си – със своите ТРИ висши аспекта – ние сме ДУХ, ДУША и ТЯЛО. Ние сме ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ! Дори и да не го усещаме постоянно, всичко това е вътре в нас!

ВЯРА – Вярата на първо място е свързана с ВЯРАТА В СЕБЕ СИ. За да имаме вяра в света около нас, в хората, на първо място е необходимо да вярваме в себе си, да се доверим на себе си. Ако имаме съмнения в нас, в нашата същност и права, то тогава много трудно бихме се доверили и повярвали на който или каквото и да е било извън нас. А аз вярвам, че всеки един от нас е ценен, уникален, заслужаващ любов и уважение! Вярвайте в себе си, в прекрасната си същност!

НАДЕЖДА – Хората са казали, че надеждата умира последна. Ако нямаме надежда, ние ще бъдем мъртви. И най-болезнено е да се чувстваме мъртви отвътре, духовно и емоционално, а физически да сме живи. Нека се свържем с пламъка вътре в нас, с огъня, който ни кара да живеем с радост. Нека събудим всяка клетка, която ни дава чувството за енергия, живот и пълнота в ежедневието. Нека се свържем с душата си, която носи Надеждата!

ЛЮБОВ – Всичко е свързано с Любовта! Ако не обичаме себе си, всяка своя част вътре в нас, всичко свои положителни и отрицателни черти, няма как да даваме Любов на другия. Ако не съумяваме да пълним нашия емоционален резервоар с Любов, то няма да имаме ресурса да дарим с обич близките си! Нека обичаме повече себе си, да се грижим за себе си, да бъдем автентични и уважаващи се, да се чувстваме удовлетворени от това, което сме!

И ето всичко започва от нас – ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ към СЕБЕ СИ! Тогава ще бъдем цялостни личности, а колкото повече, толкова повече – казва Мечо Пух 😊 Стремеж към личностно израстване, индивидуация, завършеност!

0 отговора

Отговорете

Желаете ли да се включите в разговора?
Моля, заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *